Projecte Restauració Andorra Sense Gluten

Projecte Restauració Andorra Sense Gluten

El projecte Restauració Andorra Sense Gluten neix amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’establiments amb oferta gastronòmica apta i amb garanties per a les persones celíaques o sensibles al gluten no celíaques.

Permet millorar la seva qualitat de vida, aconseguint normalitzar la vida social a l’hora de poder menjar fora de casa.

L’Associació de Celíacs d’Andorra atorga l’acreditació “Andorra Sense Gluten” a aquells establiments que segueixen i disposen d’un protocol establert a l’hora d’elaborar un plat sense gluten.
Així mateix, el personal de cuina i sala realitzen una formació específica sobre la malaltia celíaca i el gluten, es a dir, saben de la matèria i com gestionar-ho.

Aquesta acreditació genera confiança i tranquil·litat al consumidor celíac, dona una avantatge competitiva a l’establiment, tot fent que el client celíac atorgui fidelitat i confiança a l’establiment, i al mateix temps li aporti nous clients tant dels mateixos celíacs com dels seus acompanyants.

També aporta un benefici a nivell turístic ja que molts visitants pregunten a l’Associació quins establiments ofereixen àpats amb l’acreditació de l’ACEA.

Si ets un establiment, restaurant, hotel, bar que ofereixes plats sense gluten i ho vols fer amb garanties, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’informem de tots els passos a seguir per obtenir l’acreditació i donar prestigi al teu establiment.

       

                 


 
 

On anar?